Wie

WieIsHesterFaber

Wie is Hester Faber? Ik ben een verbinder en netwerker in hart en nieren. Ik breng mensen (belangrijker nog dan de organisaties waarbij ze horen) bij elkaar zonder per sé mezelf als middelpunt neer te zetten. De optelsom van commerciële ervaring als business- en projectmanager enerzijds en meer publiek georiënteerde ervaring als omgevingsmanager anderzijds levert een resultaatgerichte en empatische werkwijze.

Ik zie mezelf als een zelfstandige en onafhankelijke vrouw met een innovatieve en creatieve geest. Gedreven, enthousiast en een tikje idealistisch. Anti hokjesdenken. Motorrijden.

Kernwoorden die verder op mij slaan: verbinden van mensen en partijen. Snel analyseren en leggen van verbanden tussen verschillende vakgebieden en abstractieniveaus. Inzicht in processen en menselijke interacties. Een open en eerlijke houding, gecombineerd met voldoende zelfkritiek en humor. Combineren van nuchtere zakelijkheid met inlevingsvermogen.

Dat zijn allemaal mooie woorden en omschrijvingen. Voor een nog steeds droge opsomming kunt u uiteraard mijn CV opvragenMaar neemt u vooral contact op om een afspraak te maken voor een levendige en persoonlijke toelichting.

Volg mij op linkedin

Volg mij op twitter