Waarvoor

WaarvoorVraagJeHesterFaber

Waarvoor vraag je Hester Faber? Na zo’n 20 jaar in dienst bij advies- en ingenieursbureaus en nu part-time bij de overheid (waterschap), zet ik sinds medio 2013 mijn ervaring ook als zelfstandig professional in. De transitie naar een duurzame samenleving wordt alleen bereikt als daaraan met betrokkenheid wordt gewerkt. Daar kunt u mij voor vragen. Vanuit mijn ervaring en mijn drive ben ik de betrokken consultant die het verschil kan maken.

U kunt op verschillende manieren gebruik maken van mijn kennis, ervaring en betrokkenheid. U kunt me bijvoorbeeld inhuren voor een project of voor het begeleiden van een workshop, maar u kunt ook een concrete adviesvraag (of het geven van een second opinion) bij me neerleggen. Ieder project vraagt om zijn eigen aanpak. Ik sta open voor alle mogelijkheden en bespreek deze graag met u. Voor alles is de klik in de samenwerking van belang. Als een project niet bij me past zoeken we samen een alternatief. 

Ik prijs mij gelukkig om deel uit te maken van een groot netwerk van experts. Voor aanvullende (of vervangende) expertise en vaardigheden zal ik daar een beroep op doen, teneinde zo goed mogelijk aan uw vraag te kunnen voldoen.

Neem contact met me op om uw vraag en mijn mogelijkheden nader door te spreken.